Uluslararası Rekabet Ağı(International Competition Network - ICN) 10. Yıllık Konferansı Lahey de gerçekleştirildi. (27.12.2012)

     Uluslararası Rekabet Ağı(International Competition Network – ICN) 10. Yıllık Konferansı Hollanda Rekabet Kurumu (Netherlands Competition Authority) ev sahipliğinde, 17-20 Mayıs 2011 tarihlerinde Lahey’de gerçekleştirilmiştir.

      Konferansa Kurumumuz Başkanı Prof. Dr. Nurettin KALDIRIMCI ile Başkan Yardımcısı Fevzi ÖZKAN, 2. Daire Başkan Vekili Ali DEMİRÖZ, Uluslararası İlişkiler Müdür Vekili Lerzan KAYIHAN ÜNAL ve Rekabet Başuzmanı Mehmet YANIK katılmıştır.

       500’ün üzerinde katılımcının iştirak ettiği anılan Konferans’ta, “birleşme-devralmalar”, “karteller”, “tek taraflı davranışlar”, “rekabet savunuculuğu” çalışma grupları ile Kurumumuzun Brezilya İktisadi Rekabetin Korunması Konseyi (CADE) ile birlikte eş başkanlığını yürüttüğü “kurumsal etkililik” çalışma grubunun son bir yıl içerisinde yaptığı çalışmalar detaylı bir şekilde ele alınmıştır. Kurumumuz, yaptığı katkıları nedeniyle ICN’nin Yönetim Kurulu’na 2011-2013 dönemi için tekrar seçilmiştir.

     ICN’in kuruluşunun 10. yıldönümüne denk gelen Konferans bağlamında yapılan çalışmaların detaylarına http://www.icn-thehague.org/page.php?id=41 adresinden ulaşılabilir.