Nuh Naci Yazgan Üniversitesi nde "Rekabet Hukuku Ve Kobiler" Paneli Düzenlendi (28.3.2014)

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Çetinsaya Kültür Merkezi'nde 27 Mart 2014 tarihinde Rekabet Kurumu, KOSGEB ve Kayseri Ticaret Odası'nın katılımlarıyla ""Rekabet Hukuku Ve KOBİ'ler" başlıklı panel düzenlendi. Panele Kurum Başkanımız Prof.Dr.Nurettin KALDIRIMCI, Kıdemli Koordinatör V. Ali DEMİRÖZ, Dış İlişkiler, Eğitim ve Rekabet Savunuculuğu Daire Başkan V. İbrahim AYDEMİR, Mesleki Koordinatör Ömür PAŞAOĞLU ve Rekabet Başuzmanı Neşe Nur ONUKLU katıldı.

Başkanımız Prof Dr. Nurettin KALDIRIMCI'nın açılış konuşmasını yaptığı panelde, Başuzman Neşe Nur ONUKLU Rekabet Kanunu'na ilişkin genel bilgi ile Kurumumuzun bugüne kadarki uygulamasında KOBİ'lerin yerini ele alan bir sunum gerçekleştirdi. Mesleki Koordinatör Ömür PAŞAOĞLU ise KOBİ'lerin Rekabet Hukuku'na daha iyi uyum sağlamaları amacıyla yapmaları gerekenleri izleyicilerle paylaştı.

Panelin ikinci kısmında Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut HİÇYILMAZ ve KOSGEB Kayseri Bölge Müdürü Erdal ÇINAR "İş Dünyası Bakış Açısıyla KOBİ’ler ve Rekabet" konulu sunumlar gerçekleştirdi. Panel soru cevap bölümü ile sona erdi. 

Rekabet Kurumu Başkanı Prof.Dr.Nurettin KALDIRIMCI sözkonusu Rekabet Savunuculuğu faaliyeti kapsamında, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut HİÇYILMAZ'ı da makamında ziyaret etti.