Bursa Ticaret ve Sanayi Odası na Ziyaret (12.5.2014)

Rekabet Kurumu Başkanı Prof.Dr.Nurettin KALDIRIMCI, bir heyetle birlikte Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nı (BTSO) ziyaret etti. Bursa'da düzenlenen Rekabet Hukuku ve İktisadı'nda Güncel Gelişmeler Sempozyumu vesilesi ile 5 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleşen ziyarete, Kurul üyeleri Reşit GÜRPINAR ve Fevzi ÖZKAN, başkan yardımcısı Ali İhsan ÇAĞLAYAN, daire başkanları Orçun SENYÜCEL ve İbrahim AYDEMİR ile mesleki koordinatör Ömür PAŞAOĞLU katıldı.

BTSO yetkilileri Kurum heyetine orta ve uzun vadede planladıkları projelerden bahsederek, BTSO bünyesinde bir Eğitim akademisi oluşturmak istediklerini, bu akademide oda üyeleri için rekabet hukuku alanında da Eğitim verilmesini planladıklarını belirterek, Rekabet Kurumu'nun da bu eğitimler için desteğini talep ettiler. Başkan Prof.Dr.Nurettin KALDIRIMCI bu konuda destek sözü verdi.

Daha sonra Kurum Başkanı KALDIRIMCI Rekabet Kurumu'nun görev alanı ve amaçları hakkında bir konuşma yaptı. Ziyaret, katılımcılardan gelen soruların Kurum heyeti tarafından oluşturulan panel tarafından cevaplanmasıyla sona erdi.