Gürcistan Ulusal Rekabet Otoritesi, Gürcistan Merkez Bankası, Gürcistan Ulusal Enerji ve Su Tedariki Düzenleme Komisyonu ile Haberleşme Komisyonu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Uluslararası Rekabet ve Tüketicinin Korunması Konferansı"na katılım sağlandı. (29.11.2023)

16-18 Kasım 2023 tarihleri arasında Gürcistan Ulusal Rekabet Otoritesi, Gürcistan Merkez Bankası, Gürcistan Ulusal Enerji ve Su Tedariki Düzenleme Komisyonu ile Haberleşme Komisyonu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Uluslararası Rekabet ve Tüketicinin Korunması Konferansı”na Kurumumuzu temsilen III. Denetim ve Uygulama Dairesi Başkanı Nimet ALACAPINAR ve Rekabet Uzmanları Ali GEZBELİ ile Aykut KARAGÖZ katılım sağlamıştır.

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD), Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Konferansı (UNCTAD) ve ulusal rekabet otoritelerinin temsilcilerinin katıldığı konferansın “Rekabet Politikası ve Sürdürülebilir Kalkınma, Düzenlenmiş Piyasalar ve Kurumlararası İşbirliği” konulu oturumunda Kurumumuz Uzmanı Ali GEZBELİ “Sürdürülebilirliğin Rekabet Hukuku ile İlişkisi” hakkında bir sunum gerçekleştirmiştir.