Yönetim Danışmanı Mehmet ACAR 18 Şubat 2010 tarihli "Perşembe Konferansı"nda "Kurumsal Kültür ve Değerler" konulu bir sunum yaptı (27.12.2012)

      Kurumumuzda geleneksel olarak düzenlenen “Perşembe Konferansları” kapsamında 18 Şubat 2010 tarihinde saat 16:00'da Yönetim Danışmanı Mehmet ACAR tarafından “Kurumsal Kültür ve Değerler” konulu bir sunum yapıldı.

 

 

MEHMET ACAR
 
Anadolu Üniversitesi, İletişim Bilimleri Fakültesi’nin İngilizce öğrenim veren “Eğitim İletişimi ve Planlaması” Bölümünü, üniversite senatosundan verilen bursla tamamladı.
 
Profesyonel iş hayatına 1992 yılında başlayan Acar sırasıyla Koç Holding, Sabancı Holding grup şirketleri, Shell Company Türkiye ve UPS Türkiye’de görev aldı. Brisa Bridgestone Sabancı Lastik San. ve Tic. A.Ş.’de görev yaptığı dönemde “Lider Yetiştirme” ve “Etkili Üretim” konularında gerçekleştirdiği proje ve uygulamalardan dolayı Acar’a Brisa tepe yönetimi tarafından “Üretime En İyi Destek” dalında Toplam Kalite Ödülü verildi.
 
“Satış Yetkinliklerini Geliştirme ve Müşteri Memnuniyeti” dalında Shell Türkiye’de uygulamalar gerçekleştiren Acar’ın çalışmaları, tüm Avrupa Shell'lerde en iyi uygulama olarak seçildi ve bundan dolayı Acar’a “Shell Avrupa Başkanlık Ödülü” verildi. UPS Türkiye’de de insan kaynakları yapı ve sistemlerini oluşturarak, insan kaynakları bölümünü kurdu.
 
Yönetim, koçluk, satış geliştirme ve insan kaynakları konularında uzman olan Acar, farklı sektörlerdeki ulusal ve çok uluslu firmalara danışmanlık ve eğitim hizmeti vermektedir.
 
Sabah Gazetesi, İşte İnsan’da yönetim konularında köşe yazarlığı ve üst düzey yönetici koçluğu yapan Acar,2007 yılından itibaren danışmanlık hizmetlerini, farklı sektörlere tasarladığı özgün modelleri ile kurucusu olduğu Onda Yönetim Danışmanlık çatısı altında sürdürmektedir.