VII. KOBİ ZİRVESİ nin 16 Mart 2011 tarihinde gerçekleştirilen "Rekabet için Etkin Finans ve Destek Politikaları" başlıklı İkinci Oturumdan önce Kurum Başkanımız Prof. Dr. Nurettin KALDIRIMCI bir konuşma yaptı (27.12.2012)

     KOBİ sorunlarının tartışıldığı ve KOBİ'ler için yol haritalarının çizildiği KOBİ Zirveleri'nin ana teması “KOBİ'ler için Rekabetçi Stratejiler ve Uluslararası İşbirliği İmkanları” olarak belirlenen VII. si; 16-17 Mart 2011 tarihleri arasında İstanbul Ticaret Odası Meclis Salonu'nda düzenlenmiştir.
 
    ‘Para ve Maliye Politikalarının KOBİ'lerin Rekabet Gücüne Etkileri', ‘Rekabet için Etkin Finans ve Destek Politikaları', ‘KOBİ'ler için Uluslararası Rekabetteki Fırsatlar ve Tehditler', ‘Girişimcilik, Yeni Açılımlar, Rekabet ve İşbirlikleri', ‘Siyasi Partilerin Rekabet Gücünü Arttıracak KOBİ Politikaları' konuları ele alınan zirvenin “Rekabet için Etkin Finans ve Destek Politikaları” başlıklı İkinci Oturumdan önce Kurum Başkanımız Prof. Dr. Nurettin KALDIRIMCI bir konuşma yapmıştır.