TÜGVA Genç Diplomat Akademisi Öğrencilerinden Rekabet Kurumu na Ziyaret (26.4.2016)

Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) “Genç Diplomat Akademisi” projesinin Ankara programı kapsamında öğrenci ve yöneticilerden oluşan bir heyet, Rekabet Kurumu’na mesleki ziyarette bulundu.

Kurum toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette, Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ömer TORLAK genç bir heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Heyetle bir süre sohbet eden Başkan TORLAK, kurum hakkında bilgi verdi.

Rekabet Uzman Yardımcısı İbrahim Hilmi KOÇAK, Rekabet Kanunu, Rekabet Hukuku Uygulamaları ile Rekabet Uzmanlığı mesleği ve kurumda staj imkânları hakkında sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdi.

Ziyaret esnasında Başkan TORLAK’a Başkan Yardımcıları Kürşat ÜNLÜSOY, Hasan Hüseyin ÜNLÜ ile Dış İlişkiler, Eğitim ve Rekabet Savunuculuğu Dairesi Başkanı Ali ARIÖZ eşlik etti.

Ziyaret sonunda TÜGVA Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Serra KEPÇELER Başkan TORLAK’a “Genç Diplomat Akademisi” projesini anlatan yayın takdim etti. Başkan TORLAK ise katılımcılara Rekabet Kurumu yayınlarından oluşan birer set hediye etti.