Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından düzenlenen "Tıbbi Malzeme Sektörü" toplantısına Kurumumuzdan da katılım sağlandı (27.12.2012)

      
     Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü tarafından sektörlerle ilgili sorunların ve çözüm önerilerinin tartışılacağı bir platform oluşturulması amacıyla ilaç, tıbbi malzeme ve hastanelerle ilgili olarak yapılan “Aylık Sektörel Paylaşım Toplantıları” kapsamında 27.02 2010 Cumartesi günü tıbbi malzeme sektörüne ilişkin kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ile bir toplantı yapıldı.

      Sosyal Güvenlik Kurumu’nda gerçekleştirilecek toplantıya Kurumumuzdan Rekabet Başuzmanları Hakan Suat ÖLMEZ ve İbrahim AYDEMİR ile Rekabet Uzmanı Erdem AYGÜN katıldı.

     Toplantı konuyla ilgili bakanlık ve kurumların yanı sıra ilgili meslek örgütlerinden ve özel sektörden yüksek katılımla gerçekleşti.

      Toplantının, katılımcıların önerileri doğrultusunda belirlenecek önem sırasına göre sorunların 3 aylık periyodik toplantılarla tartışılarak görüş alışverişinin yapılacağı ve tavsiye kararların alınacağı bir platforma dönüştürülmesine ve gereği halinde alt çalışma grupları oluşturulmasına karar verildi.