Rekabet Kurumu nun 13. Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle 5 Mart 2010 Cuma günü Ankara Sheraton Otel de "Kurumsal Kimlik Toplantısı" düzenlendi (27.12.2012)

        Rekabet Kurumu'nun 13. Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle 5 Mart 2010 Cuma günü Ankara Sheraton Otel'de “Kurumsal Kimlik Toplantısı” düzenlendi.

     Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah GÜL' ün “kurumsal kimlik" konusunun Rekabet Kurumu tarafından gündeme taşınmasından duyduğu memnuniyetini dile getirdiği teşekkür mesajının okunmasından sonra, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat ERGÜN ile Kurum Başkanı Prof.Dr. Nurettin KALDIRIMCI' nın konuşmaları ile başlayan toplantıda, kuruluşundan bu yana on üç yılı geride bırakan Kurumumuzun geçmişten geleceğe uzanan kurumsallaşma süreci Kurumumuz 3. Daire Başkanı Suna Barış ÖZER' in "Dünden Bugüne Hikayemiz" başlıklı sunumu ile vurgulandı.

        Kurumumuz Bilgi İşlem, İstatistik ve Enformasyon Dairesi Başkanı Saliha Figen ARİFOĞLU, Arşiv ve Haberleşme Müdürü Ayşe Belkıs BULDUK, Programcı Ozan YILMAZ ve Teknisyen İlkay ULUSOY tarafından hazırlanan “Anılardan Süzülenler” konulu fotoğraf sunumu ile de geçmişten günümüze bir yolculuk yaptık.    

     Konuk konuşmacı Dr. Cem KOZLU' nun "Kurum Kültürü ve Kurumsal Vizyon" teması ile katılımcılara hitap ettiği toplantı düzenlenen kokteyl ile sona erdi.

     Toplantıya Rekabet Kurulu'nun önceki Başkan ve Üyeleri, ayrılan çalışanlarımız ile Merkez Bankası Başkanı, Düzenleyici ve Denetleyici Kurumların Başkan ve Üyeleri ile diğer davetliler de katıldı.

        Cumhurbaşkanımızın Mesajı İçin Tıklayınız