"Rekabet Hukukunda Güncel Gelişmeler Sempozyumu-IX" Kurumumuz ve Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi işbirliği ile 6 Mayıs 2011 tarihinde gerçekleştirildi (27.12.2012)

     Rekabet Kurumu ve Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi işbirliğinde 2003 yılından bu yana düzenlenen "Rekabet Hukukunda Güncel Gelişmeler Sempozyumu" nun  IX uncusu 6 Mayıs 2011 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

    Üniversitelerden bilim insanlarının,  rekabet hukuku alanındaki profesyonellerin,  kamu ve özel sektör kuruluşlarından uzmanların katılımlarıyla gelenekselleşen ve Rekabet Kurumu'nun geniş bir katılımla yer aldığı Sempozyum, Ürgüp, Mustafapaşa, Kapadokya Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilmiştir. 

     Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail KAYAR, Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Nurettin KALDIRIMCI ve Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR’ un açılış konuşmalarıyla başlayan sempozyum Rekabet Kurulu İkinci Başkanı Doç. Dr. Mustafa ATEŞ başkanlığında gerçekleştirilen “Uyumlu Eylem Karineleri: Mitler ve Gerçekler” konulu ikinci oturumun ardından sona ermiştir.

Sempozyum Programı İçin Tıklayınız