Kurumumuzun 14. kuruluş yıldönümü vesilesiyle düzenlediğimiz "Türkiye Ekonomisi İçin Mikro Reformlar ve Rekabet Politikası" Sempozyumu 23 Mart 2011 Çarşamba günü gerçekleştirildi (27.12.2012)

Kurumumuzun 14. kuruluş yıldönümü vesilesiyle düzenlediğimiz “Türkiye Ekonomisi İçin Mikro Reformlar ve Rekabet Politikası” konulu Sempozyum 23 Mart 2011 Çarşamba günü gerçekleştirilmiştir.

Ankara Bilkent Otel’ de saat 09.30’ da Kurum Başkanımız Prof. Dr. Nurettin KALDIRIMCI, EPDK Başkanı Hasan KÖKTAŞ, BTK Başkanı Dr. Tayfun ACARER, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner YILDIZ, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat ERGÜN’ ün “Açılış Konuşmaları” ile başlayan sempozyum 10.45’ deki OECD Avusturya ve Türkiye Masası Şefi, Ekonomist Dr. Rauf GÖNENÇ’ in konuşmacı olarak katıldığı "Ana Tema Konuşması" nın ardından iki oturum ve bir panel halinde gerçekleştirilmiştir.

Sempozyumun Birinci Oturumu, “Sanayi Politikası/Rekabet Politikası İlişkileri”, İkinci Oturumu, “Şebeke ve Altyapı Endüstrilerinde Reformlar” başlığında gerçekleştirilmiş ve son olarak “Altyapı Sorunları, Mikro Reformlar ve Rekabet” konulu panel ile sempozyum sona ermiştir.

 


Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat ERGÜN’ ün Açılış Konuşması İçin Tıklayınız