Kurumumuzda iş süreçleri ve dokümantasyon işlerinin elektronik ortama aktarılarak kurumsal hafızanın geliştirilmesine ilişkin hazırlanan Rekabet Bilgi Sistemi (REKBILSIS) projesinde kısmen uygulamaya geçildi (27.12.2012)

     Kurumumuzda iş süreçleri ve dokümantasyon işlerinin elektronik ortama aktarılarak, kurumsal hafızanın geliştirilmesi, yürütülen işlerin takip ve yönetiminin kolaylaştırılması ve sisteme aktarılan bilgiler üzerinden istatistikî bilgilerin derlenmesini sağlamak amacıyla yürütülmekte olan "Rekabet Bilgi Sistemi" (REKBILSIS) projesinde kısmen uygulamaya geçildi.

     Kurul kararlarının elektronik ortama taşınmasının ardından projede ikinci aşamaya gelindi. Bu aşamada projenin, Kurul gündeminde görüşülecek olan dosyaların elektronik ortamda Kurul üyelerine sunumuna yönelik bölümü devreye alındı. Bu kapsamda mesleki daire bürolarının ve kurul özel büronun eğitimleri tamamlandı.

      Yıl sonuna kadar tamamen uygulamaya alınması planlanan proje ile yürütülen tüm işlerin elektronik ortama taşınarak kurum içerisinde kağıt kullanımının kaldırılması planlanıyor.