Kurumumuz ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi işbirliği ile düzenlenen "Hakim Durumun Kötüye Kullanılması: Sorunlar ve Çözüm Önerileri" konulu sempozyum 22 Haziran 2010 Salı günü gerçekleştirildi (27.12.2012)

    Kurumumuz ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi işbirliği ile 22 Haziran 2010 Salı günü İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere yerleşkesinde “Hakim Durumun Kötüye Kullanılması: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu bir sempozyum düzenlenmiştir.


İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı

Prof. Dr. Turgut TARHANLI

ile Kurum Başkanımız

Prof. Dr. Nurettin KALDIRIMCI’ nın

açılış konuşmaları ile başlayan sempozyumun,

 

 

Rekabet Kurulu Üyesi Mehmet Akif ERSİN

başkanlığında gerçekleştirilen “Sömürücü Uygulamalar” başlıklı ikinci oturumunda Rekabet Uzmanı Çiğdem ÜNAL “Rekabet Hukukunda Tek Taraflı Somurucu Davranışlar” konulu bir sunum yapmıştır.


 

 

 

Rekabet Kurulu Üyesi İsmail Hakkı KARAKELLE

başkanlığında gerçekleştirilen “Dışlayıcı Uygulamalar I” başlıklı üçüncü oturumunda Rekabet Uzmanı Remzi Özge ARITÜRK “İndirim Sistemleri” Rekabet Uzmanı Ali ARIÖZ ve Rekabet Uzman Yardımcısı Özgür Can ÖZBEK “Mal Vermenin Reddi” konulu birer sunum yaptılar.


 

 

Rekabet Kurulu İkinci Başkanı

Doç. Dr. Mustafa ATEŞ

başkanlığında gerçekleştirilen “Dışlayıcı Uygulamalar II” başlıklı dördüncü ve son oturumda Rekabet Başuzmanı Barış EKDİ  “Ürün Bağlama ve Paket Satışlar Yoluyla Hakim Durumun Kötüye Kullanılması” bir sunum yapmıştır.

 

 

Sempozyum;

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kerem Cem SANLI ile Kurumumuz;

Başkan Yardımcısı H. Erkan YARDIMCI nın

kapanış konuşmalarıyla son bulmuştur.

  
    Sempozyum Konusu İçin Tıklayınız