Kurumumuz ile İstanbul Bilgi Üniversitesi Rekabet Hukuku ve Politikası Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında işbirliği çalışmaları sürüyor (27.12.2012)

      Kurumumuz Başkanı Prof. Dr. Nurettin KALDIRIMCI, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Rekabet Hukuku ve Politikası Uygulama ve Araştırma Merkezi ile işbirliği çalışmaları çerçevesinde Merkez Müdürü "Yrd. Doç. Dr. Kerem Cem SANLI" ile 9 Aralık 2010 Perşembe günü bir araya gelerek işbirliği çalışmalarının yoğunlaştırılması ve Rekabet Hukuku ve Politikası konusunda gerçekleştirilecek eğitim faaliyetleri değerlendirildi.

      Bu kapsamda, Kurumumuz, Rekabet Dergisi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi, Rekabet Hukuku ve Politikası Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin işbirliğiyle 2011 yılının Haziran ayında İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü’nde gerçekleştirilecek olan “Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un Özel Hukuk Alanındaki Sonuçları: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” başlıklı sempozyum çalışmaları da değerlendirilmiştir.

       Konunun çeşitli yönleriyle tartışılmasını amaçlayan sempozyumun öğleden sonraki oturumunda tebliğ sunacak konuşmacılar, konuya ilişkin makalelerini gönderecek araştırmacılar arasından davet edilecektir.