Kurumumuz 2011-2015 Stratejik Plan çalışması kapsamında "Stratejik Plan Paydaş Toplantısı" 22 Ocak 2011 Cumartesi günü gerçekleştirildi (27.12.2012)

Kurumumuzun 2011-2015 Stratejik Plan çalışması kapsamında, faaliyet ve hizmetleri hakkındaki görüş ve beklentilere ilişkin değerlendirmelerin belirlenmesi amacıyla bir dış paydaş anketi hazırlanmıştır.

Kurumumuz fonksiyonlarının ve bu fonksiyonların niteliklerinin değerlendirilmesine ilişkin sorular ile Rekabet Kurumunun güçlü ve zayıf yönlerine ilişkin görüşlerin ifade edilebileceği soruların bulunduğu dış paydaş anketi sonuçları  22 Ocak 2011 Cumartesi günü Bilkent Otel’de düzenlenen çalıştayda değerlendirilmiştir.


Kurum Başkanımız Prof. Dr. Nurettin KALDIRIMCI’ nın açış konuşması ile başlayan ve Kurumumuzun paydaşı olarak kabul edilen akademisyenler, sektör temsilcileri, sivil toplum örgütleri(Tüketici dernekler vb.) ile kamu kurum ve kuruluşlarından temsilcilerin katıldığı çalıştayda, var olan politikalar/programlar ile iyileştirmeye açık alanlara ilişkin değerlendirmeler yapılmış ve çalışmanın sonuçları Rekabet Kurumunun 2011-2015 Stratejik Plan çalışmasına önemli katkı sağlayacaktır.