Kurum Başkanlık Makamının Konya daki Bilgilendirme Faaliyetleri (27.12.2012)

21 Mayıs 2012 tarihinde Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Nurettin KALDIRIMCI, KTO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer TORLAK, İkinci Başkan Prof. Dr. Metin TOPRAK ve Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Tahir SARAÇ’tan oluşan Kurum heyeti, Konya Valisi Sn. Aydın Nezih DOĞAN’ı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Tahir AKYÜREK’i, Konya Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Sn. Tahir ŞAHİN’i ve Konya Ticaret Odası Başkanı Sn. Selçuk ÖZTÜRK’ü ziyaret etti. Ayrıca Kurum Başkanı Prof. Dr. Nurettin KALDIRIMCI 21 Mayıs 2012 akşamında Konya’nın yerel televizyon kanallarından Kon TV’de canlı yayına katıldı.

Kurum heyeti söz konusu ziyaretlerinde Rekabet Kurumu’nun faaliyetleri ile rekabet hukuku hakkında açıklamalarda bulundu ve yetkililerin görüşlerini aldı. Heyet aynı zamanda Kurum Başkanı Prof. Dr. Nurettin KALDIRIMCI’nın imzasıyla bu yıl dördüncüsü yayımlanan ve ana teması “piyasalardaki rekabeti olumsuz yönde etkileyen kamu politikaları ve uygulamaları” olan 2012 Rekabet Mektubu hakkında bilgi aktardı.

Konya’daki evsahiplerimize gerek sıcak konukseverlikleri gerekse de Kurumumuzun gelecekteki çalışmalarına ışık tutacak görüş ve önerileri için teşekkür ederiz.