Kurum Başkanımız Prof. Dr. Nurettin KALDIRIMCI ve Rekabet Kurulu Üyesi Murat ÇETİNKAYA ile Rekabet Başuzmanı Hakan BİLİR in de konuşmacı olarak katıldığı "4. Hukuk ve İktisat Forumu" 10 Mart 2010 Çarşamba günü gerçekleştirildi (27.12.2012)

       Sosyal Bilimler Araştırmaları Derneği (SoBiAD)'nin, Hacettepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Maliye Bölümü işbirliği ile düzenlediği 4. HUKUK VE İKTİSAT FORUMU’ nun ana teması “REGÜLASYON İKTİSADI: PİYASA EKONOMİSİNDE DEVLETİN DÜZENLEYİCİ ROLÜ, DÜZENLEYİCİ KURALLAR VE DÜZENLEYİCİ KURUMLAR”  olarak tespit edilmiştir.
 
      "Bilim Kurulu"nda Rekabet Kurulu Üyesi Murat ÇETİNKAYA'nın da bulunduğu etkinlik 10 Mart 2010 Çarşamba günü, Hacettepe Üniversitesi, Beytepe Kampüsü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mehmet Akif Salonunda gerçekleştirilmiştir.
 
       Açılış konuşmacıları arasında Kurumumuz Başkanı Prof. Dr. Nurettin KALDIRIMCI nın da bulunduğu toplantının “Birinci Oturumu” nda;
 
.       Rekabet Kurulu Üyesi Murat ÇETİNKAYA "Mobil Telekom Sektöründe Şebeke Etkisi ve Tüketici Tercihleri"
 
 Kurumumuz Rekabet Başuzmanı Hakan BİLİR "Görsel Medyada Çift Taraflı Pazar Yapısı, Portföy Etkisi ve Düzenleme"
 
       konulu bir sunum yaptılar.
 
       Konferansta sunulan bildiriler e-HİF (Hukuk ve İktisat Forumu e-Kütüphanesi) içerisinde ve seçilen bildiriler Sosyoekonomi Dergisi'nde yayınlanacaktır.