"Kırgızistan Antimonopol Siyaseti ve Rekabeti Geliştirme Devlet Ajansı" ndan gelen üç kişilik bir heyet için rekabet hukuku konusunda bir eğitim programı düzenlendi (27.12.2012)

 

Kırgızistan Antimonopol Siyaseti ve Rekabeti Geliştirme Devlet Ajansı” ndan gelen üç kişilik bir heyet için, Kurumumuz ile Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı (TİKA) arasında imzalanmış olan “İşbirliği Protokolü” doğrultusunda, rekabet hukuku konusunda 10-14 Mayıs 2010 tarihlerinde bir eğitim programı düzenlenmiştir.

Kurumumuz Başkanı Prof. Dr. Nurettin KALDIRIMCI’ nın açılış konuşması ile başlayan programa aşağıdaki isimlerden oluşan Kırgız heyeti katılım sağlamaktadır:

Kırgızistan’dan gelen heyet aşağıdaki isimlerden oluşmaktadır.

Aibek MAMYRALIEV – Kırgızistan Cumhuriyeti Antimonopol Siyaseti ve Rekabeti Geliştirme Devlet Ajansı, Tüketici Haklarının Korunması ve Reklam Faaliyetlerinin Kontrolü Bölüm Başkanı.

Saida UMARBEKOVA -Kırgızistan Cumhuriyeti Antimonopol Siyaseti ve Rekabeti Geliştirme Devlet Ajansı, Tarım Sanayisinde Rekabeti Koruma ve Geliştirme Bölümü Başkan Yardımcısı.

Oksana GORIANOVA- Kırgızistan Cumhuriyeti Antimonopol Siyaseti ve Rekabeti Geliştirme Devlet Ajansı, Hukuki Çalışmalar ve Uluslar arası İşbirliği Bölümü Başkan Yardımcısı.