"İhracata Dönük Üretim Stratejisi Değerlendirme Kurulu" nun üçüncü toplantısına Kurumumuz adına Başkan Yardımcısı H. Erkan YARDIMCI katıldı (27.12.2012)

    Dış Ticaret Müsteşarlığı tarafından ihracata dönük üretimin artırılması konusunda sürdürülen çalışmalar kapsamında 12.05.2010 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan 2010/12 sayılı Başbakanlık Genelgesi ile konuyla ilgili kurum ve kuruluşların bir plan dahilinde aktif olarak çalışmalara katıldığı, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun sağlandığı, üretimle ihracatın birlikte ele alındığı bir “İhracata Dönük Üretim Stratejisi” geliştirmek amacıyla kurulan “İhracata Dönük Üretim Stratejisi Değerlendirme Kurulu” nun 10.12.2010 tarihinde gerçekleştirilen üçüncü toplantısına Kurumumuz adına Başkan Yardımcısı H. Erkan YARDIMCI katılmıştır.

    Devlet Bakanı Zafer ÇAĞLAYAN’ ın açış konuşmasıyla başlayan toplantıda “Girdi Tedarik Stratejisi Kapsamında Demir Çelik Sektörüne İlişkin Değerlendirmeler” ve “Girdi Tedarik Stratejisi Kapsamında Otomotiv Sektörü Sunumu” sonrasında bu ve diğer konularda katılımcıların değerlendirmeleri görüşülmüştür.