Ana teması "DEĞİŞEN PİYASALARDA KOBİ LERE YOL HARİTASI" olarak belirlenen "VI. KOBİ ZİRVESİ" ne Rekabet Kurulu İkinci Başkanı Doç. Dr. Mustafa ATEŞ konuşmacı olarak katıldı (27.12.2012)

      KOBİ sorunlarının tartışıldığı ve KOBİ'ler için yol haritalarının çizildiği, “KOBİ ZİRVELERİ” kapsamında ana teması “DEĞİŞEN PİYASALARDA KOBİ'LERE YOL HARİTASI” olarak belirlenen VI. KOBİ ZİRVESİ 11-12 Mart 2010 tarihleri arasında İstanbul Dedeman Hotel' de gerçekleştirilmiştir.

      K
riz ve sonrası oluşan yeni koşullarda KOBİ'lerin kalıcı büyümede başarıyı yakalamaları için yapması gerekenlerin de derinlemesine irdelendiği etkinliğin 12 Mart 2010 Cuma günü gerçekleştirilen ikinci gününün “Sürdürülebilir Rekabette, İnovasyon, Ar-Ge, Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Standartlar ve Mülkiyet Haklarının Önemi” konusunun işlendiği ikinci oturumunda Rekabet Kurulu İkinci Başkanı Doç.Dr.Mustafa ATEŞ konuşmacı olarak yer aldı.
 
      Kurumumuz, TOBB, KOSGEB, Hazine Müsteşarlığı, Dış Ticaret Müsteşarlığı,TÜBİTAK, Türk Patent Enstitüsü,Türk Standartlar Enstitüsü,TYDTA, MPM, İGEME gibi kamu kurumları, DEİK, TİM, TURSAB, Türkiye Ziraat Odaları, İTKİB, OSD, TÜBİSAD, TTGV, Organize Sanayi Bölgeleri (OSB),Küçük Sanayi Siteleri (KSS), Teknoparklar, Serbest Bölgeler, Üniversiteler, Sanayi ve Ticaret Odaları, SİAD'lar gibi kurum ve kuruluşların katılımı ile KOBİ'leri bir araya getiren “VI.KOBİ ZİRVESİ” nin etkileşimli geniş bir platform olması amaçlanmıştır.