13. Rekabet Hukuku ve İktisadında Güncel Gelişmeler Sempozyumu düzenlendi (11.5.2015)

“13. Rekabet Hukuku ve İktisadında Güncel Gelişmeler Sempozyumu”, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Rekabet Kurumu işbirliğinde, 7 Mayıs 2015 tarihinde İstanbul’da düzenlendi.

Açılış konuşmalarını İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazım EKREN ve Başkan Vekilimiz Reşit GÜRPINAR’ın yaptığı konferansın ilk bölümünde, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin ARSLAN’ın (İstanbul Ticaret Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi) moderatörlüğünde, “Rekabet Hukuku ve İktisadında Türkiye’de ve Dünyada Güncel Gelişmeler” başlıklı oturum gerçekleştirildi. Bu ilk oturumda, Sabri ÖZ (İstanbul Ticaret Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu), Prof. Dr. İ. Yılmaz ASLAN (Aslan Hukuk Bürosu) ve Selen Yersu ŞAHİN (Rekabet Kurumu, Rekabet Uzmanı) tarafından sunumlar yapıldı.

Öğleden sonraki oturumda ise, M. Ömür PAŞAOĞLU’nun (Rekabet Kurumu, Mesleki Koordinatör) moderatörlüğünde, Av. Gönenç GÜRKAYNAK ile Av. Zeynep ORTAÇ (ELİG Lokmanhekim Gürkaynak Ortak Avukat Bürosu), Ahmet Fatih ÖZKAN (University of Sussex, Doktora Öğrencisi) ve Yrd. Doç. Dr. Emin KÖKSAL (Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi) tarafından tebliğ sunumları gerçekleştirildi. Panel, soru-cevap bölümü ile sona erdi.