100. Rekabet Yazısı Yayımlandı (27.12.2012)

Rekabet Kurumu'nun Internet sitesinde "Rekabet Yazıları" bölümünde ilk olarak 20.6.2011 tarihinde Başkanımız Prof.Dr. Nurettin KALDIRIMCI'nın "İlk Yazı" başlığı ile kaleme aldığı rekabet yazılarının 100. sü 3 Aralık 2012 Pazartesi günü yayımlandı.

Kurum Başkanı Prof.Dr. Nurettin KALDIRIMCI, 100. yazının müellifi Rekabet Uzmanı Erdem AKTEKİN'i makamına davet ederek kendisine bir plaket takdim etti ve ilgili köşede yazısı yayımlanan tüm personele nezdinde teşekkür etti.

Kurum Başkanı Prof.Dr.KALDIRIMCI törende yaptığı konuşmada rekabet yazılarının sadece Kurum personeli tarafından değil tüm ilgili çevrelerce ilgiyle takip edildiğini ifade etti ve ağırlıklı olarak rekabet hukuku ve uygulamaları alanındaki gelişmelerin konu edildiği yazıların mesleki gündemi takip etmedeki yararına dikkat çekti.

Prof.Dr.KALDIRIMCI, Kurum meslek personelinin katıldıkları yurtiçi ve yurt dışı toplantılar sonrasında ilgili konunun aktüalitesi azalmadan hazırlayacakları rekabet yazılarının tüm paydaşlar için bir katma değer oluşturacağını belirterek, 100. yazı nedeniyle düzenlenen plaket töreninin bundan sonra rekabet yazılarının sayısının ve niteliğinin artması için teşvik edici bir rol oynamasını umduğunu söyledi.