Rekabet Kurumu Tanıtım Faaliyetlerine İlişkin Toplantılar-Karabük Ticaret ve Sanayi Odası- Karabük Üniversitesi ( 20-21 Kasım 2017) (1.12.2017)

Rekabet Kurumu ve rekabet hukuku tanıtım faaliyetleri kapsamında, 20-21 Kasım 2017 tarihlerinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve Karabük Üniversitesinde bir dizi faaliyet gerçekleştirildi.

20 Kasım 2017 tarihinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının işbirliğiyle gerçekleştirilen  ‘Sektörel Rekabet Sorunları Bilgilendirme’ toplantısına,   Kurum Başkanı Prof. Dr. Ömer TORLAK ve Kurum İkinci Başkanı Arslan NARİN katılım sağlamıştır. Toplantıda, Prof. Dr. TORLAK , 4054 Sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun ile ilgili bilgiler vererek,  sektör temsilcilerinin konu ile ilgili sorularını yanıtladı.

21 Kasım 2017 tarihinde Karabük Üniversitesi’nde, Başkan Prof. Dr. Ömer TORLAK’ın piyasalar, rekabet ve ahlak kavramlarını konu alan açılış konuşması ile başlayan tanıtım toplantısında rekabet uzman yardımcısı Abdullah ATEŞ,  Rekabet Kurumu faaliyetleri ile rekabet uzmanlığı mesleğine ilişkin bilgiler verdi. Üniversite akademisyenleri ve çok sayıda öğrencinin katıldığı toplantı soru-cevap kısmının ardından plaket takdimi ile sona erdi.

Prof. Dr.  TORLAK, programlar kapsamında Karabük Valisi  Sayın Kemal ÇEBER ve  Karabük Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Refik POLAT’ı ziyaret etti.