REKABET KURUMU 20. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KAPSAMINDA DÜZENLENECEK REKABET ZİRVESİ ETKİNLİĞİ DUYURUSU (29.9.2017)

Rekabet Kurumu olarak 1997 yılındaki kuruluşumuzdan bu yana ülkemiz mal ve hizmet piyasalarında iktisadi etkinliğin sağlanarak toplumsal refahın azami kılınmasını temin etmek üzere, rekabetçi işleyişi tesis ve teşvik etmeye yönelik olarak 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun ile bizlere verilen görevleri yerine getirmekteyiz. Bugün geride bıraktığımız 20 yılda kararlılıkla yürüttüğümüz faaliyetlerin Kurumumuza ulusal ve uluslararası arenada kazandırdığı söz sahibi konumun haklı gururunu yaşamaktayız.

20. kuruluş yıldönümümüzü 31 Ekim-3 Kasım 2017 tarihleri arasında Shangri-La Bosphorus Istanbul Hotel’de ülke rekabet otoriteleri, dünyanın önde gelen rekabet kuruluşlarının temsilcileri ve paydaşlarımızın katılımıyla geleneksel hale getirmeyi arzu ettiğimiz uluslararası, “Rekabet Hukuku Uygulamalarının Ekonomiye Etkileri” ana temalı Rekabet Zirvesi etkinliği ile kutlamayı planlamaktayız.

Rekabet Zirvesi’ne tüm paydaşlarımız davetli olup, katılmak isteyen paydaşlarımız 11 Ekim 2017, Çarşamba günü mesai bitimine kadar http://20thanniversary.rekabet.gov.tr/ adresinde yer alan kayıt formunu doldurmak ve katılacakları oturumları seçmek suretiyle kayıt yaptırabileceklerdir.

Rekabet Zirvesi Etkinlik Notu ve Taslak Programına aşağıda yer alan bağlantılardan ve yukarıda yer verilen Rekabet Zirvesi internet sayfasından ulaşılabilir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur…


Rekabet Zirvesi Etkinlik Notu için tıklayınız.
Rekabet Zirvesi Programı (Taslak) tıklayınız.