Rekabet Hukuku ve Rekabet Kurumu Tanıtım Faaliyetleri Kars Kafkas Üniversitesi (4-5 Aralık 2017) (25.12.2017)

Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Sayın Ömer TORLAK, rekabet hukuku ve Rekabet Kurumu tanıtım faaliyetleri kapsamında Kars Kafkas Üniversitesinde ve TÜBİTAK işbirliğinde gerçekleşen ‘Bilim Söyleşileri’ kapsamında,  Kars Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir konuşma yaptı. 

Aynı zamanda TÜBİTAK Bilim Kurulu üyesi olan Başkan TORLAK, 04 Aralık 2017 tarihinde TÜBİTAK işbirliğinde Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen ve şehirdeki tüm liselerin öğrencilerinin de yoğun ilgi gösterdiği konferansta, “Zamanı ve İnsanı Değerli Kılmak” konulu bir konuşma yaptı. Başkan Torlak programın ardından Kars Valisi Sayın Rahmi DOĞAN’a bir ziyarette bulundu.

05 Aralık 2017 tarihinde ise Kafkas Üniversitesi ve Serhat Kalkınma Ajansı tarafından Rekabet Kurumu Kariyer Planlaması programı çerçevesinde düzenlenen ve Kars Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk URAL ve SERKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüsnü KAPU ile akademisyen ve öğrencilerin katıldığı konferansta Kurum Başkanı Prof. Dr. Ömer TORLAK piyasalar, rekabet ve ahlak kavramlarını konu alan bir konuşma yaptı.

Konuşmanın srdından Rekabet Uzman Yardımcısı Ahmet Ogün KARAGÜLLE Rekabet Kurumu faaliyetleri ile Rekabet Uzmanlığı mesleğine ilişkin bilgiler verdi.